banner shopaholic confessionsDit belooft een creatief dagje te worden. Vandaag wil ik een banner gaan maken voor mijn blog. Dat is de foto die bovenaan mijn blog komt te staan. In ieder geval moet er de kleur rood in, mijn lievelingskleur, en dan ook nog een vw kever. Dat vind ik zo’n leuke auto. Doet me een beetje aan Mickey Mouse denken door zijn ronde vormen. En nee: Mickey komt er niet in. Oké, misschien heel klein in een hoekje? Het vw busje is ook een optie en dan met koffers bovenop. Zo supercute.

En kever of een busje in de banner

Ik weet echter niet of dat past, want de banner is niet zo hoog. Bij de garage in ons dorp staan trouwens twee busjes in de showroom, lichtblauwe. Het liefst zou ik elke dag even langs gaan om ze te bewonderen. Dat doe ik maar niet. De garagehouder zou denken dat ik niet goed bij mijn hoofd ben. Een tijdje geleden stond er eentje buiten, o happy day!

Verder moet mijn meest favoriete bijbeltekst erin: Everything is possible for the one who believes. Alles is mogelijk voor degene die gelooft. En dan bedoel ik geloven in God en niet in mezelf. Zonder Hem kan ik niets. Ik kies voor het Engels, want ik wil graag internationaal. Dream on, girl. Ik blijf ook in het Nederlands bloggen, so no worries.

Misschien is het goed dat ik dan een cursus Engels ga doen, want mijn Engels is niet zo goed dat ik mijn blog zo kan overzetten. Vroeger zou ik meteen bij LOI, NHA of waar dan ook een cursus hebben besteld, maar blijkbaar werken de remmingen die ik mezelf op kledinggebied heb opgelegd ook elders (shopaholic confessions). Grappig is dat. Ik ga dus eerst eens kijken of ik ergens gratis iets kan volgen.

Teveel plannen en teveel ideeën

En wat ook belangrijk voor me is? Één stap tegelijk. Ik heb altijd heel veel plannen. Vind het ook erg leuk om dingen te bedenken en te organiseren. Bij de uitvoering laat ik de moed nog wel eens zakken. Je kunt ook teveel willen. Een beetje doorzettingsvermogen zou wel fijn zijn. Voor degenen die het nog weten: ik ben al eerder creatief bezig geweest, want ik heb een paar jaar een website gehad, jetb.nl.  Helaas werd het geen succes. Ik heb er echter geen spijt van. Ik zou het hebben betreurd als ik het niet had geprobeerd.

Banner

Ik vind het ook gaaf om dit alles met jullie te delen. Hoewel het ook wel spannend is. Ik hoop dat wat ik schrijf een beetje zinnig overkomt of herkenbaar is. Anders ben ik de enige met een koopprobleem, haha! Nog even over mijn banner. Ik dwaal ook zo makkelijk af, zucht. Ook mijn roze olifant moet er natuurlijk in, wat symbool staat voor mijn droom. Laat ik hem niet vergeten. Wordt een vol bannertje!

Eigenlijk ben ik best benieuwd of dit er allemaal in gaat passen.

Update: inmiddels is de banner vervangen door iets anders. Dat komt omdat ik van website-provider ben geswitcht. Mijn bedrijf heet Annets Alfabet en niet langer Actually Annet. Toch heb ik destijds de eerste stappen gezet op het pad van grafisch designer.

Dit is nu mijn banner.

banner Annets Alfabet

Hierdoor heb ik nu een webshop waarin ik digitale producten verkoop. De meeste met het alfabet als basis of de cijfers. Dat geeft een beetje houvast en dat kan iedereen gebruiken, nietwaar?

Hou je haaks!

Meer kledingshopstopchallenge-blogs vol shopaholic confessions vind je onderaan deze pagina.

De foto komt van Pixabay.com