hulp gevraagd bij shopgevaar shopaholic confessionsHelp! Ik zit met een dilemma. Hulp gevraagd bij shopgevaar.

Als ik mijn kledingkast bekijk, is mijn kledingkeuze grotendeels wat jong. Vooral The Sting is favoriet qua shirts, maar ook uni shirts zijn rijk vertegenwoordigd.

Ik ben dol op kleding, maar vooral op makkelijk zittende shirts en broeken. In mijn huidige job moet ik me toch een beetje kleden naar mijn rol als assistent-controller. Hulp gevraagd bij shopgevaar.

En je zult het niet geloven, maar er ontbreekt dus toch nog echt wat in mijn kast. Wie mijn blog hierover heeft gelezen en de hoeveelheid kleding heeft gezien, kan zich dat misschien helemaal niet voorstellen.

Toch is het zo. Het wordt wellicht tijd dat ik me iets meer naar mijn leeftijd (en functie) ga kleden. Daarnaast wil ik ook dichtbij mezelf blijven.

Omdat ik bezig ben met mijn Challenge wil ik eigenlijk geen kleding kopen, maar ik wil me wel volwassen kleden. Snap je mijn probleem? Mijn Challenge wil ik graag volhouden tot eind december, maar mijn kledingkast heeft echt een upgrade of update nodig.

Wat moet ik doen? Met mijn jasjesobsessie gaat het me in de winterperiode wel lukken, maar de korte mouwen varianten zijn schaars. Had je niet voor mogelijk gehouden, hè.

Hulp gevraagd bij shopgevaar

Als je mijn blog hebt gelezen over de inhoud van mijn kast en de foto’s daarbij hebt gezien, weet je dat ik erg veel spullen heb. Nu heb ik het volgende bedacht (ben niet voor gat of Challenge te vangen): ik heb in de loop van dit jaar diverse jurken, rokjes, shirts en truien verkocht.

Even tellen: shirt 5, vest 5, jurkje 5 en 15, setje (polo met rok) 20, laarsjes 5, setje sieraden 15, tuinbroek 15. Bij elkaar dus voor 85 eur. Omdat ruilen wel mag volgens mijn eigen opgestelde regels, is het dan oké als ik voor dat geld een aantal blouses met korte mouwen koop om op kantoor te dragen? Of is er iemand die met mij mee wil kijken?

Waarom ik deze vraag stel (en hopelijk van jullie antwoord krijg), is omdat ik weet dat ik in deze zaken mijn geweten niet helemaal kan vertrouwen.

Zodra ik aan shoppen denk, gaat de knop om (shopaholic confessions). Ik merk dat ik weer een beetje (erg) in de shopmodus kom door dit dilemma en dat wil eigenlijk helemaal niet.

Hou je haaks!

Meer blogs over mijn shopaholic confessions en mijn kledingshopstopchallenge vind je onderaan deze pagina. Je vindt er ook mijn motivatie.

Leuke, bemoedigende gedichten voor jou als shopaholic vind je in mijn webshop. Voor nog geen euro shop je een mooie quote.

shopaholic 08 hand mockup pdf