Chocola – gedicht 9

Chocola – gedicht 9

grappige gedichten chocola fotoWaarom moet iets wat zo lekker is zulke vervelende gevolgen hebben? Ik zou elke dag wel een reep op kunnen. Maar dat is niet gezond helaas. In tegenstelling tot vroeger, toen ik alles kon eten wat ik wilde, is dat nu echt niet meer zo. Bovendien gaan de kilo’s er echt zo makkelijk niet meer af. Dus af en toe een klein stukje, daar blijft het bij. Daarom het gedicht chocola, want laten we het maar zoveel mogelijk relativeren, nietwaar?

 

Gedicht: Chocola

Ik kan een beetje toveren
Want van chocola
Krijg ik het/vet op mijn heupen
Wie doet mij dat na?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.