Converse All Stars zijn onweerstaanbaar en daarom bezweek ik

Converse All Stars zijn onweerstaanbaar en daarom bezweek ik

Ja, het heeft een tijdje geduurd en op zich mag dat een wonder heten. Maar eigenlijk besefte ik heel goed dat er een moment zou komen, dat ik voor de verleiding zou bezwijken. En daarom deze bekentenis: ik heb ze gekocht! Converse All Stars zijn nu eenmaal onweerstaanbaar en daarom bezweek ik.

Een paar witte Allstars, want die had ik nog niet

En ik ben er blij mee! En bovendien zijn ze ook superleuk (vind ik zelf). Wat vorig jaar nog een strijd was om niet aan toe te geven (de verleiding van het kledingshoppen), mag nu weer (van mij).

En daarom besloot ik dat deze toch echt niet mogen ontbreken in mijn zomergarderobe. Als je een trouwe lezer van mijn blogs was (bent), dan weet je dat ik het over mijn veel bejubelde (in dit geval witte) Converse All Stars (gympen) gaat.

Ik heb me echt nog een tijdje proberen te beheersen, maar op een gegeven moment zag ik een verleidelijke advertentie van Ziengs voorbijkomen en toen was ik verkocht.

Wel een maatje groter dan normaal

Ik bestelde maatje 40, maar tot mijn grote verdriet pasten ze niet. Wat jammer! Ze waren gewoon te klein! Ze zagen er ook iets anders uit dan ik gewend was, wat ronder. Ik dacht dat dit kwam, doordat ik altijd hoge gympen bestel en dit waren lage.

Aan de maat kon het niet liggen, ik heb altijd maat 40. Ik heb misschien niet meer de taille meer van een jonge meid (zo jammer), maar mijn voeten zijn niet gegroeid c.q. uitgedijd (mag ik hopen).

Ik had natuurlijk kunnen denken: dan heeft het niet zo moeten zijn en houdt het op (haha, alsof ik dat kan).

Maar ja, ik was inmiddels vastbesloten en dus bezocht ik weer de internetpagina van deze schoenenshop en bestelde ik maat 41. Ik voelde nog ernstig de verleiding om wat andere kleuren te bestellen, want ze waren afgeprijsd en niet zomaar, maar EXTRA afgeprijsd (er zijn grenzen aan mijn zelfbeheersing en die werden op dat moment door witte gympen overschreden).

Ik heb tenslotte alleen maar rode, zwarte, blauwe en zilveren (ahum). Dan is het echt een hele (extra) strijd om nee te zeggen.

Ze hebben schattige sterretjes

Toen ze de volgende dag bezorgd werden, bleken ze anders te zijn dan het eerst bestelde paar. Ze waren wel wit, maar er zaten leuke sterretjes op geborduurd, echt super schattig en toch stoer.

Ik smolt (en mijn goede voornemens om er weerstand aan te bieden ook) en hoopte dat deze wel zouden passen. En dat deden ze! Ik zie mezelf deze zomer al flaneren met mijn mooie witte gympen (en iets leuks erbij natuurlijk).

En zal ik je nog eens iets opbiechten? Toen er een actie van Kruidvat langskwam, waarin grijze te koop werden aangeboden voor een aanbiedingsprijs, heb ik die ook meteen maar ingeslagen. Oeps.

Zonder aanbiedingen zou ik minder kopen

Als al die aanbiedingen niet bestonden, zou ik dan nog zo snel voor de verleiding(en) bezwijken? Misschien leuk om hier de komende tijd ook over na te denken.

Nu eerst even een blik werpen in mijn kledingkast en checken of ik eigenlijk wel iets leuks heb bij mijn gave, stoere, schattige All Stars: een leuke jeans, een sportief rood jurkje of misschien dat blauwe tricotrokje… Converse All Stars zijn onweerstaanbaar en daarom bezweek ik, dus eigenlijk is het hun schuld. En die van de aanbieding.

Mijn vraag aan jou:

Klopt het bij ook? Zonder aanbiedingen zou ik minder kopen?

Converse All Stars zijn onweerstaanbaar en daarom bezweek ik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.