een attent aardigheidje op een schrijfblokMet mijn haperende gezondheid is een tochtje naar een kringloop winkel in de buurt (vergezeld van manlief) echt een uitje geworden. Ik vind het heerlijk om hier rond te dwalen op zoek naar allerlei leuks. Niet alleen voor mezelf, maar ook als cadeautje. Het leven is behoorlijk duur geworden, dus toen ik een mooi schrijfblok tegenkwam, wist ik dat dit een attent aardigheidje op een schrijfblok moest worden.

Een attent aardigheidje op een schrijfblok

De leukste bloks die ook nog een beetje luxe ogen (het oog wil ook wat) zijn die met een ringband in de rug en een harde kaft. Met behulp van de digitale producten vol positieve woorden en gedichten die je in mijn webshop vind, maak je er echt iets aardigs van. Niet zo alledaags en standaard. Je kunt (als het voor een verjaardag is) altijd nog wat geld toevoegen.

Je print de fotofile zelf uit als je een goede printer hebt, of je gaat naar een fotoafdrukcentrale. Let wel op dat je fotoprint niet te groot wordt. Hij moet wel op het schrijfblok passen. Plak daarna de print op het schrijfblok en je hebt een mooi cadeautje. Even een knipoogmomentje voor wie het nodig heeft. Succes gegarandeerd.

Hou je haaks!

Meer creativitijd vind je onderaan deze pagina, keurig op een rijtje.