een gehaakte muizenhoofdjes dekenHij blijft een inspiratiebron. Je weet wel, die wereldberoemde muis, die inmiddels al meer dan 90 jaar bestaat: Mickey Mouse. En omdat ik naast Disney-fan ook erg verzot ben op letters, werd het dit keer een combi: een gehaakte c2c muizenhoofdjes deken.

Het ontwerp zat al een tijdje in mijn hoofd. En hier en daar kom ik wat inspiratie tegen. Toch wilde ik niet doen wat al bestond. Dat is immers niet creatief.

Toen ik echter de combinatie maakte met letters, ontstond er een design waar ik helemaal blij van werd. De kunst van combineren dus. En ik hoop dat jij er ook happy van wordt. De letter die ik gebruikte was uiteraard de M van Mickey. Aan de haak dus!

Het uiteindelijke patroon maakte ik met Winstitch. Dat werkt zo fijn!

Je kunt de deken natuurlijk haken voor iemand wiens naam begint met een M of gewoon omdat je, net als ik, Disney-fan bent.

Het patroon is te koop mijn Alfabetshop. Je vindt hier nog meer patronen, vooral c2c haken.

Ik heb mijn best gedaan een plaatje te maken wat zo echt mogelijk het eindresultaat weergeeft. Ik hoop dat dat is gelukt.

Haken vind ik echt superleuk, maar als ik al mijn ontwerpen zelf moet haken, krijg ik een lamme arm of een overbelaste schouder. Ik haak zeker dekens, maar die geef ik bijna allemaal weg.

Een gehaakte c2c muizenhoofdjes deken

Ontwerpen is een andere tak van sport, maar ook erg leuk om te doen. Haak maar aan, want ik ben zo benieuwd naar jullie eindresultaat. Weet je niet hoe je corner to corner haakt. Check dan mijn video. Hier leg ik het je uit.

Haak je liever granny squares? Ook hiervan vind je wat mooie patronen.

Als jij deze gehaakte c2c muizenhoofdjes deken wilt haken, laat me dan zeker het eindresultaat zien in de Facebookgroep: Gehaakte verhaaldekens.

Mijn haaktip voor jou:

een gehaakte c2c muizenhoofdjesdeken haaktip 107

Meer tips en tops op haakgebied vind je in mijn andere haakblogs.

Zoals ik al eerder meldde, zijn er nog meer leuke patronen en volop haakpret verkrijgbaar in mijn Etsy-shop. Wie bezorg jij een knipoogmomentje?

Hou je haaks!