Een gehaakte c2c muizenhoofdjes deken (haakblog 107)

Een gehaakte c2c muizenhoofdjes deken (haakblog 107)

een gehaakte muizenhoofdjes dekenHij blijft een inspiratiebron. Je weet wel, die wereldberoemde muis, die inmiddels al meer dan 90 jaar bestaat: Mickey Mouse. En omdat ik naast Disney-fan ook erg verzot ben op letters, werd het dit keer een combi: een gehaakte c2c muizenhoofdjes deken.

Al een tijdje had ik het idee

Het ontwerp zat al een tijdje in mijn hoofd. En hier en daar kom ik wat inspiratie tegen. Toch wilde ik niet doen wat al bestond. Dat is immers niet creatief.

Toen ik echter de combinatie maakte met letters, ontstond er een design waar ik helemaal blij van werd. De kunst van combineren dus. En ik hoop dat jij er ook happy van wordt. De letter die ik gebruikte was uiteraard de M van Mickey. Aan de haak dus!

Het uiteindelijke patroon maakte ik met Winstitch. Dat werkt zo fijn!

Je kunt de deken natuurlijk haken voor iemand wiens naam begint met een M of gewoon omdat je, net als ik, Disney-fan bent.

Het patroon is te koop op Etsy in AnnetsAlfabetshop. Niet schrikken van Etsy, want je kunt inmiddels ook met IDeal betalen.

Haakpatronen designen is echt leuk

Ik heb mijn best gedaan een plaatje te maken wat zo echt mogelijk het eindresultaat weergeeft. Ik hoop dat dat is gelukt.

Haken vind ik echt superleuk, maar als ik al mijn ontwerpen zelf moet haken, krijg ik een lamme arm of een overbelaste schouder. Ik haak zeker dekens, maar die geef ik bijna allemaal weg.

Ontwerpen is een andere tak van sport, maar ook erg leuk om te doen. Haak maar aan, want ik ben zo benieuwd naar jullie eindresultaat. Weet je niet hoe je corner to corner haakt. Check dan mijn video. Hier leg ik het je uit.

Als jij deze gehaakte c2c muizenhoofdjes deken wilt haken, laat me dan zeker het eindresultaat zien in de Facebookgroep: Gehaakte verhaaldekens.

Mijn tip voor jou:

een gehaakte c2c muizenhoofdjesdeken haaktip 107

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.