gehaakte granny squares en stripes deken - haakblogs De inspiratie voor deze deken was de Queen Cal. Maar omdat ik een variant op de Queen Cal al een keer had gehaakt, besloot ik met granny squares haken aan de haak te slaan. Dit resulteerde in een gehaakte granny squares en stripes deken.

Het was nog een heel gegoochel om te komen tot een eindresultaat waar ik tevreden mee was. Ik startte met het haken van granny squares. Ik koos mooie kleuren Stylecraft.

Daarna haakte ik ze met granny stripes en de join-as-you-go-methode aan elkaar. Dat was nog best een dingetje, want ik had een eindresultaat in mijn hoofd, waardoor het aan elkaar haken me echt hoofdbrekens kostte.

gehaakte granny squares en stripes deken close-up haakblog 150

De gehaakte granny squares en stripes deken

Maar toen de gehaakte granny squares en stripes deken klaar was, was ik er heel blij mee!

Wie deze gehaakte granny squares en stripes deken krijgt, weet ik nog niet. Ik geniet er zelf ook nog wel erg van eigenlijk.

Dat is het voordeel van zo’n gehaakte deken. Je kunt er zelf eerst van genieten en later als knipoogje cadeau doen.

Dan wordt er weer iemand heel gelukkig van. Dat is het leukste van haken: dat je het cadeau kunt geven.

Ben je net als ik fan van granny squares haken? Kijk dan eens in mijn Etsy-shop.

Hou je haaks!

Alle haakblogs vind je onderaan deze pagina, keurig op een rijtje.