granny square regenboog dekenEen hele tijd geleden haakte ik de granny squares variatie deken. Ik kreeg destijds veel vraag naar het patroon. Daarom haakte ik hem nog en keer en perfectioneerde hem, zodat al de dingen die niet lekker liepen in de eerste versie nu wel naar mijn zin zijn. Omdat ik van felle kleurtjes hou en granny squares haken mijn absolute favoriet is, koos ik voor de regenboogkleurtjes en haakte een granny square regenboog deken. Aan de haak!

Ik haakte met Stylecraft Special DK en Colour Crafter in de kleuren Amsterdam, Jaffa, Brussel, Malmedy, Geraardsbergen, Proper Purple en Fiësta. Als grappig detail bevestigde ik aan de hoeken pompons. Wat is ie schattig, hè?

Een granny square regenboog deken

Het patroon vind je in mijn webshop. Het patroon staat vol met foto’s, dus dit moet lukken!

Meer haakblogs vind je op mijn website. Ze staan vol tips en tops. Haak maar aan.

Mijn haaktip voor jou:

Haak eens een rand met minisquares. Succes gegarandeerd!

Hou je haaks!

granny square regenboog deken haaktip