Veelgestelde vragen digitaaltjes

  • Wat zijn digitaaltjes?

Digitaaltjes zijn digitale producten van 3600 x 3600 pixels en 300 dpi. Het zijn dus eigenlijk foto’s van zeer goede kwaliteit.

  • Als ik een digitaaltje heb gekocht, wat dan?

Na betaling krijg je het bestand in je mailbox. Je kunt het dan openen en bewaren op je laptop of in de fotogalerij van je mobiel zetten. Je kunt het digitaaltje nu uitprinten op je eigen printer of als een foto bij een fotoafdrukcentrale. Je kunt het digitaaltje ook gebruiken om bijvoorbeeld bij Fotofabriek op een product te laten plaatsen.

  • Mag ik een digitaal bestand naar iemand anders mailen?

Nee, helaas dat mag niet. Dit komt omdat er copyright op de digitaaltjes zit. Je mag het wel gebruiken om iemand anders een knipoogmomentje te bezorgen, maar niet de jpg-file zelf mailen.

  • Kan ik een digitaaltje retourneren?

Helaas mag dat ook niet. Een digitaaltje zit in je mailbox na betaling en je kunt hem meteen downloaden. Daarom kan hij niet geretourneerd worden. Net als bij ebooks.

  • Wat is het voordeel van een digitaaltje t.o.v. een gewone kaart?

Een digitaaltje kun je op veel verschillende manieren inzetten en ook heel vaak.

  • Als ik geen ruimte heb in mijn fotogalerij, wat dan?

Als je een digitaaltje koopt, krijg je de mogelijkheid een account aan te maken. Dit zorgt ervoor dat je altijd bij je aankopen kunt. Je kunt dus met een gerust hart het digitaaltje verwijderen, want je kunt het door in te loggen in je account, makkelijk opnieuw downloaden.

  • Wat kan ik allemaal met een digitaaltje doen?

Onder het tabje creatieve blogs vind je allerlei ideeën. Ik noem er hier ook een paar. Print het digitaaltje uit met een printer of als foto bij bijvoorbeeld het Kruidvat. Voeg het dan bij een cadeautje als cadeaulabel, plak het op een reep chocolade, stop het in een fotolijstje, plak het op een (dubbele) kaart. Je weet zelf vast nog wel meer toepassingen.

  • Heb je nog meer vragen?

Stuur dan een mailtje naar info@annetsalfabet.nl.

Hou je haaks!