Gedachten gedichten2022-09-26T17:57:55+02:00
Gedachten gedichten gaan over allerlei gedachten die in me opkomen of quotes die ik zie langskomen, die te leuk zijn om niet te delen. Maar in mijn geval dan op rijm. Het lijkt dat het dan beter blijft hangen en nog leuker is.

De drukte naar buiten laten komen

Omdat ik nogal druk in mijn hoofd ben, is het heerlijk om allerlei quotes of gedachten via gedichten naar buiten te kunnen gooien. Dat lucht op en het helpt jou hopelijk ook. Anders kan ik het beter binnen houden.
De gedachten zijn bemoedigend bedoeld of om glimlach op je gezicht te toveren. Zelf heb ik het ook nodig om bemoedigd te worden. Ben altijd een tikkie depressief en melancholiek. Dus ik doe het eerlijk gezegd ook een beetje voor mezelf. Maar het leukste is om jou een fijn moment te bezorgen.

Kleur bekennen met gedichten

In mijn gedachten gedichten zie je ook dat je door deze gedichten kunt kleur bekennen. Doordat ik soms dingen uit mijn diepste binnenste deel, hoop ik zo anderen te helpen dit ook te doen. Mijn overtuiging is dat dit helpt om de eenzaamheid van een ander te verminderen.
Daarnaast probeer ik er ook kleur aan toe te voegen, zodat ze een nog blijer resultaat geven. Zelf ben ik een grote fan van kleur. Stel je voor dat kleur niet zou bestaan. Wat zou het leven saai zijn! Een stijl met een smile is daarom wel zo leuk.

Gedichten kaarten

En van de mooiste maak ik een kaart. Die kun je bestellen. En zo kun je ook anderen opbeuren. En dat vind ik zelf het leukste om te doen.
Daarom doe ik wat ik doe. En je komt er ook vanzelf achter als je de gedachten gedichten leest.
Veel leesplezier. Heb je nog leuke tips of ideeën? Schroom dan niet om me te mailen. Ik sta altijd open voor inspiratie.

Titel

Ga naar de bovenkant