Gedicht 11 september 2021

Gedicht 11 september 2021

Gedicht 11 september 2021

Weet jij ook nog waar je was toen die vliegtuigen zich in de Twin Towers boorden? Ik werkte destijds bij de plaatselijke bakker en de ene na de andere geschokte klant kwam binnen. In het premobiele tijdperk moest ik wachten tot de winkel dicht mocht. Mijn kinderen heb ik bij de opvang vandaag geplukt en zo snel mogelijk naar huis. Toen zag ik wat zich had afgespeeld. De wereld is nooit meer hetzelfde geweest. Toch is er een God die regeert. Daarom geef ik nooit op en blijf ik hopen op een betere tijd. Daarom schreef ik het gedicht 11 september.

11 september 2021

God laat niet los wat Zijn hand begon
Ook al lijkt het of het kwaad al won
Toen twee vliegtuigen in de torens boorden
En duizenden mensen daar vermoordden
Het kwaad heeft ooit een eind
Ook als het schijnt dat goed verdwijnt
Het is niet grenzeloos
Al lijkt dat soms een poos
Het recht zal zegevieren
Want onder grote druk
Van tegenstand en ongeluk
Ontstaan diamanten en saffieren

Annets Alfabet

Meer Gedichten actualiteit vind je op Annets Alfabet. Ik heb ook gedichtenkaarten die mooi afgestijld zijn met een plaatje in mijn Alfabetshop.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.