Gedicht ADHD ik denk

Gedicht ADHD ik denk

adhd gedachten gedichten

Gedicht ADHD ik denk

Vroeger toen ik mijn gedachtenstroom nog niet begreep, dacht ik weleens dat ik schizofreen was. Ik kon me gewoon niet voorstellen dat er mensen waren die net zoveel gedachten hadden (die soms tegen elkaar spraken) als ik. Gelukkig weet ik inmiddels dat dat een naam heeft: ADHD. Dat veel meer mensen dat hebben en dat het niet heel veel kwaad kan. Nu kan ik door die wetenschap veel meer mezelf zijn. Dat wens ik jou ook. Dat je jezelf durft te zijn. Dan ben je zoveel leuker dan een kopie.

Gedicht ADHD ik denk

Ik denk en denk en denk me suf
De hele dag maar door
Als ik roep: zeg, stop nu eens
Denk niet dat ik me daaraan stoor
Ik krijg geen gehoor!

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Afgestijlde producten koop je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.