Gedicht Alfa en Omega

Gedicht Alfa en Omega

alfa en omega christelijk gedicht bijbeltekst

Gedicht Alfa en Omega

Soms spreekt een Bijbeltekst me zo aan dat ik me waag om deze te berijmen. Best spannend, want ik wil toch recht blijven doen aan de Bijbeltekst. Dit gedicht is gebaseerd op Openbaring 21 vers 6 en gaat over de Alfa en Omega. Het intrigeert me dat God er altijd was, is en zijn zal. Dat Hij eerlijk is en doet wat Hij belooft. Daarom dit gedicht.

Alfa en Omega

Alles is volbracht
Sprak Jezus op de troon
Het oordeel is voltrokken
Aan Mij, de Mensenzoon

Daarom kun je gratis drinken
Ja, iedereen die dorst heeft
Water uit de bron deel Ik
Dat eeuwig leven geeft

Want Ik ben het begin
En Ik ben ook het einde
De Alfa en Omega
De altijd bij jou zijnde

Meer christelijke gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie afgestijle gedichten vind je in de Alfabetshop.

Heb je een speciaal verzoek of zie je een mooi gedicht wat je wilt laten afstijlen? Stuur me dan een mailtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.