Gedicht Anders gekkies

Gedicht Anders gekkies

anders gekkies gedachten gedichten

Gedicht Anders gekkies

Voel je jezelf ook weleens anders dan de rest? Weet je dat juist deze mensen als geen ander de mogelijkheid hebben om de wereld mooier te kleuren. Zonder hun creativiteit en eigenzinnigheid wordt de wereld zo veel bijzonderder. Mijn beste vriendin is ook zo heerlijk zichzelf. Daardoor heb ik geleerd me iets minder van anderen aan te trekken en meer te doen wat bij mij past. Heb jij ook zo’n gekkie in je leven? Ik gun het je! Gedicht Anders gekkies is een gedicht als ode aan een vriendin zoals zij.

Vind gekkies net als jij
Die je dag opfleuren
Doordat ze net iets anders zijn
Doen ze je wereld mooier kleuren

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten kun je shoppen in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.