Gedicht Angst gebed

Gedicht Angst gebed

Christelijke gedichten Angst

Gedicht Angst gebed

’s Nachts is een paniekaanval het ergst. Het is donker, iedereen slaapt en ik lig wakker. Compleet in de stress. Ik wil mijn man niet wakker maken. Die moet morgen weer aan het werk. Meestal probeer ik even naar de wc te gaan, in de badkamer wat water over mijn gezicht te doen en ik bid. Want wie er ook slaapt, Hij is altijd wakker. Gelukkig. Gedicht Angst gebed voor jou als je ’s nachts bang wakker ligt.

Ik schrik wakker, het is nacht
Ik ben zo bang, zoveel
Heer, geef mij moed en kracht
Houd over mij de wacht
Ik word weer een beetje heel

Meer christelijke gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten zijn te koop in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.