Gedicht Balen Gedachten gedichten

Gedicht Balen Verdwalen

Als je al een tijd ziek bent, is het moeilijk om de moed niet te verliezen. Zo zit ik al meer dan 4 jaar thuis, omdat mijn lijf wordt geteisterd door hartritmestoornissen en ik daardoor een zeer instabiele bloedsuikerspiegel heb. Dan is het moeilijk om niet in de slachtofferrol te schieten en de hoop niet te verliezen. Toch hoop en bid ik dat het goed komt. In de tussentijd verbijt ik me af en toe. Daarom dit gedicht Balen verdwalen.

Kun jij ook zo verdwalen
In andermans verhalen?
En dan stevig balen
Omdat jouw leven niet wil stralen?
Je lijf zit vol met kwalen
Je geest zegt dat je blijft falen
Je verdriet zwijgt stille talen
Want wie zal om jouw ellende malen?

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten kun je shoppen in de Alfabetshop. Leuk om iemand te verrassen.