Gedicht Be-zorgen

Gedicht Be-zorgen

be zorgen gedicht leven

Gedicht Be-zorgen

Dit is een grappig gedicht (vind ik zelf). Het gaat in het kader Wees eerlijk jezelf over mijn verslaafd zijn aan pakjes. Niets is zo prettig als een pakje krijgen. Het lijkt op een cadeautje (wat je zelf moet betalen). Omdat ik al jaren thuis zit met een lastig lijf, is zo’n pakketje soms echt het moment van de dag. Niet dat er elke dag een pakje komt, hoor. Want niet werken, is ook geen inkomen. Dus ik doe het rustig aan. Inmiddels ben ik wel bezig met mijn eigen bedrijf (Annets Alfabet) en heb ik een leuke webshop. Wie weet als dat goed gaat lopen, kan ik het aantal weer wat opvoeren. Dan kan dit gedicht Be-zorgen aanbieden aan mijn postbode. 

Ik bestel nog weleens wat online
Het kan een boek, kleding of garen zijn
Zonder jou was ik geheel geïsoleerd
En alleen op ziekte georiënteerd

Dankzij jou draait logistiek alles door
Ik ben heel blij als ik deurbel hoor
Jij levert ‘s middags of in de morgen
En helpt zo be-zorgen

Straks bel je vast weer aan
Zul je met armen vol dozen staan
Daarom is deze ik-waardeer-jou-ode
Want knuffels zijn momenteel uit de mode
Voor mijn fantastische postbode

Meer gedichten leven vind je op mijn website. Mooie gedichtenkaarten om een ander te bemoedigen vind je in mijn webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.