Gedicht Danken Sta

Gedicht Danken Sta

danken sta gedachten gedichten

Gedicht Danken Sta

Wat ik heb ontdekt tijdens het danken dat ik guller word. Als je beseft dat je zelf heel veel hebt om dankbaar voor te zijn, gun je dit ook aan een ander. Ik ben vaak al blij met een dag waarin ik me goed voel. Geen hartritmestoornissen die me kwellen is al een heel dankbaar dankonderwerp.

Doordat ik me vaak rot voel, ben ik dankbaarder geworden voor de goede dagen. Meer bewust van het feit dat het ook zo anders kan zijn. Ik denk ook meer na over hoe ik anderen kan helpen, ondanks alles. Dat helpt dan ook weer om niet op te geven.

Gedicht Danken Sta. 

Sta vandaag
eens stil
Bij wat goed gaat
in je leven
Dan zul je meer
gaan danken
En heb je
veel te geven

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichtenkaarten staan op de Alfabetshop. Deel een beetje dankbaarheid uit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.