Gedicht De Allerliefste Jij gedichten moeder

Gedicht De Allerliefste Jij

de allerliefste jij gedicht moeder

Gedicht De Allerliefste Jij

Als moeder voel ik me regelmatig falen. Vooral met pubers in huis doe je het niet snel goed. En uitingen van genegenheid en liefde vinden ze helemaal niets. Toen ze nog klein en schattig waren, was een knuffel vaak wel welkom. Nu niet meer. Omdat ik toch mijn affectie kwijt wil, doe ik het in de vorm van Gedicht De Allerliefste Jij. Ik hou hoop dat ze op een dag wel weer blij zijn met een knuffel.

Gedicht De Allerliefste Jij

De leukste ben ik vast niet
En ik sta niet in de top tien
Van populaire moeders
In de top 1000 misschien

Maar ik hoop dat je dit weet
Mijn allerliefste jij
Ik sta altijd voor je klaar
Jij bent de belangrijkste voor mij!

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichtenkaarten vind je in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.