Gedicht De Liefste Mam

Gedicht De Liefste Mam

de liefste mam moederdag 2020 gedicht corona

Gedicht De Liefste Mam

Dit gedicht schreef ik rond Moederdag toen we net kennis hadden gemaakt met Corona. Wisten wij veel dat het zo lang zou duren. Zelf heb ik geen moeder meer, al heel lang niet. Moederdag is dus altijd een beetje lastig voor me. Waar ik wel heel dankbaar voor ben, is het feit dat ik moeder mocht worden.

Als ik nu kijk naar de eerste Moederdag in Coronatijd en nu, dan denk ik: wat zijn we creatief geworden in het zoeken naar oplossingen. Natuurlijk zijn we het ook zat, spuugzat, maar dat andere mag er ook zijn: onze creativiteit is enorm gestimuleerd.

Gedicht De Liefste Mam

Dit jaar geen knuffels bij de thee
Of een kus met een boeket
Een dikke zoen bij het ontbijt
Online mag het nog net

Want we leven nu op afstand
Minstens anderhalve meter
Je houdt de kus tegoed
Straks wordt het vast weer beter

Daarom dus een kaartje
Met heel veel liefs van mij
Want wat er ook verandert
De liefste mam blijf jij!

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie, creatieve gedichtenkaarten kun je vinden in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.