Gedicht Depressief Het Leven

Gedicht Depressief Het Leven

depressief het leven gedicht verdriet

Gedicht Depressief Het Leven

Vaak heb ik het me afgevraagd: wat gaat er in iemand om die ervoor kiest zijn of haar leven beëindigen? Als je geen hoop meer ziet, niet meer gelooft dat het ooit beter wordt. Het lijkt me verschrikkelijk.

Zelf ben ik altijd een tikkie depri, maar niet zo donker dat ik er een eind aan zou willen maken. Hoe zwart is het dan? Ik zou zo graag de boodschap van hoop willen doorgeven: kom op, hou vol. het wordt beter. Net als Marc Marie Huijbregts dat deed bij De Wereld Draait Door. Dat komt binnen. Juist als je christen bent, is het zo belangrijk de boodschap van hoop te delen met iedereen om je heen, want het wordt echt beter.

Gedicht Depressief

Het leven uit
Donker besluit
Depressief

Geen licht
Of zicht
Of liefdesbrief

Niets dringt door
Geen gehoor
Doodsinitiatief

Een laatste blik
Tot U bid ik
Wees inclusief!

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooi gedichtenkaarten staan in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.