Gedicht Diamant Door je

Gedicht Diamant Door je

diamant door je gedachten gedichten

Gedicht Diamant Door Je

Zelf hou ik wel van sieraden. Ik heb diverse ringen om mijn vingers, oorbellen in mijn oren, een mooie Pandora-armband en een set van een Jasseron-armband en ketting. Wat ik niet heb, is een diamant. Geen trouwring met een diamantje erin. Wie weet, krijg ik er ook nog één. Ik weet wel hoe ze eruit zien en dan bedoel ik de geslepen variant. Die aan elke kant fonkelt.

Door alles wat we meemaken, worden we ook geslepen. En als we huilen, mogen we door het water heen schitteren als een diamant. Dat geeft troost. Als een diamant geslepen moet worden om zo mooi licht te weerkaatsen, zo worden ook wij gevormd tot een mens zoals God ons heeft bedoeld. Dat kost soms best wat tranen, maar hoe de moeite waard zal het zijn!

Gedicht Diamant Door Je

Door je
tranenregen
Ben je het
mooiste, want
Je schittert door
het water
Als een zuivere
diamant

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichtenkaarten staan in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.