Gedicht Kopje onder

Gedicht Kopje onder

Christelijke gedichten Kopje Onder

Gedicht Kopje onder

Soms is het leven een struggle. Dan is het enige wat een beetje helpt de wetenschap dat God je leven draagt. Al voel je er niet altijd heel veel van en heb je het gevoel dat je kopje onder gaat. Gedicht kopje onder beschrijft hoe je je vertrouwen mag blijven stellen op God. En daarom geef ik niet op. Nooit!

Gedicht: Kopje onder

Al ga ik bijna kopje onder
Toch geloof ik nog in het wonder
Dat U mij draagt, elke dag
Dat is waarop ik vertrouwen mag

Meer christelijke gedichten vind je op Annets Alfabet. Afgestijlde gedichten koop je in de Alfabetshop.

Zoek je een speciaal gedicht of heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.