Gedicht moeders Allermooiste Cadeau gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Allermooiste cadeau

Ga maar naar bed hoor, mam

Wij klaren dit klusje wel

Er komt nog een verrassing

Zo zeggen ze, mijn stel

Want het is over twaalven

Ik ben 50 jaar vandaag

Mijn mannen samen aan de slag

Dat zie ik toch zo graag!

Nu de beste vrienden

Dat is een zeldzaamheid

Met een glimlach in mijn hart

Vertrek ik zonder spijt

Het allermooiste cadeau

Dat kreeg ik net voor nop

Zij eendrachtig met z’n vieren

Zijn het huis aan het versieren

Daar kan niets meer tegenop

Annets Alfabet

Gedicht moeders Allermooiste Cadeau is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?