Gedicht moeders Geslaagd gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Geslaagd

Een fijne examentijd

Had ik je zo gegund

Met stress en ook zoals het hoort

Wel wat onzekerheid

Maar dat feest ging mooi niet door

De scholen moesten dicht

Thuis bleef je ijverig aan de slag

Je deed heel trouw je plicht

Dat alleen verdient al lof

Je gaf de moed niet op

Ondanks een lesloos schoolbestaan

Hangt je tas met vlag in top

Je bent meer dan geslaagd

En daarom is het feest

Ik ben nog nooit zo trots

Op jou, mijn kind, geweest!

Annets Alfabet

Gedicht moeders Geslaagd is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?