Gedicht moeders Huisje Boompje Feestje gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Huisje boompje feestje

Geen bruidsjapon of pak

Geen jawoord of een taart

Geen gemeentehuis of kerk

Geen ringen op een kaart

Jij gaat samenwonen

Met je prins of je prinses

Ik wens je het allerbeste

Ik ben misschien wat ouderwets

Want ik had zo heel graag samen

Een jurk of pak gekocht

Als moeder van de bruidegom

Het beste voor je uitgezocht

Je straalt en bent gelukkig

Dat is ook niet het punt

Maar huisje, boompje, feestje

Had ik je zo graag gegund

Annets Alfabet

Gedicht moeders Huisje Boompje Feestje is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?