Gedicht moeders Ongelooflijk gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Ongelooflijk

Je snapt het leven niet
Want het is niet zwart of wit
Het is ongelooflijk gecompliceerd
Alsof er geen logica in zit

Je mist de duidelijkheid
Het is een grijze waas
Net als je denkt: ik snap het
Zit je ernaast, helaas

Maar weet je, lieveling
Ik snap het ook niet allemaal
Niet alles is goud wat er blinkt
Ik denk vaak ook dat ik faal

Maar wat er ook verandert
Of wat gebeuren zou
Eén ding staat onveranderd vast
Ik hou zo ongelooflijk veel van jou

Annets Alfabet

Gedicht moeders Ongelooflijk is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?