Gedicht moeders Puberaal Gedrag gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Puberaal Gedrag

Mam, morgen moet ik echt op tijd
Mijn bed uit, wil je me wekken
Als ik nog lig te slapen
Of de tijd nog wat wil rekken?

Natuurlijk doe ik dat
Maar is kindlief dan blij?
Ik krijg hooguit een grote mond
Dat kan er nog wel bij!

Bij rondslingerende rommel
En zoekgeraakte stukken
Het opgroeien wil hier
Nog niet zo heel goed lukken

Ik blijf beteuterd achter
Waar die houding toch aan lag?
Dan haal ik mijn schouders op
Ach, vast puberaal gedrag

Annets Alfabet

Gedicht moeders Puberaal Gedrag is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?