Gedicht moeders Rommel In De Keuken gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Rommel In De Keuken

De keuken is net schoongemaakt
Wat glimt alles toch weer mooi
Maar eer ik me heb omgedraaid
Ligt er plotsklaps volop zooi

Vaat die in de machine hoort
Druppels op de grond
Lege ontbijtverpakkingen
Ze maken het soms echt te bont!

Afvalresten in de wasbak
De handdoek in een hoek gegooid
Kruimels her en der verspreid
Leren ze het nooit?

Hoe moeilijk kan het zijn?
Het is een dagelijks gevecht
Ruim toch eens je rommel op
Ik ben je moeder, niet je knecht

Annets Alfabet

Gedicht moeders Rommel In De Keuken is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?