Gedicht moeders Tegen De Klippen Op gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Tegen De Klippen Op

Hij groeit tegen de klippen op
Van kind tot man, volwassen in de knop
Zo wordt hij steeds interessanter
Maar de luchtjes penetranter
Dan bedoel ik niet een lekker geurtje
Maar zijn eigen lijfodeurtje
Daar kan ik wel redelijk tegen
Hoewel, het is niet bepaald een zegen
Maar het meest ontstemd ben ik
Want dat is vaste prik
Ik zal er niet om jokken
Zweetvoeten en dito sokken

Annets Alfabet

Gedicht moeders Tegen De Klippen Op is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?