Gedicht Pasen Amen

Gedicht Pasen Amen

amen gedicht feestdagen

Gedicht Pasen Amen

Wat moet het bijzonder zijn geweest om één van de discipelen te zijn. Zou jij weleens in hun huid willen kruipen? Kijken met hun ogen en horen met hun oren? Wat zou mijn reactie zijn geweest? Ik als refomeisje, zou ik Hem hebben begrepen? Zou ik hem gevolgd zijn? Ik hoop het. Nu doe ik dat in ieder geval wel. Daarom mijn gedicht Pasen Amen.

Ze begrepen het niet
Konden er niet bij
Jezus sprak in raadsels
Wat bedoelde Hij?
Zijn woorden over lijden
Sterven en weer opstaan
Het kwam niet in hen op
Dat het zo zou gaan
Later hebben ze begrepen
Toen kwam alles samen
Nadat Hij was opgestaan
Klonk pas hun begrijpend amen

Meer christelijke gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten vind je in de Alfabetshop, ook van de Psalmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.