Gedicht Wie anders durft te zijn

Gedicht Wie anders durft te zijn

anders 2 gedachten gedichten

Gedicht Wie anders durft te zijn

Vroeger voelde ik me vaak anders, apart, onbegrepen. Later heb ik geleerd dat dit juist mijn kracht is. Nu geniet ik van deze authenticiteit. Ieder mens is uniek geschapen en daardoor mag je lekker jezelf zijn. Door zo te zijn, ben je unieker dan 100.000 die dit niet durven. Gedicht Wie anders durft te zijn is je dan op het lijf geschreven. You go, girl!

Wie anders durft te zijn
En niet wil veranderen
Is vaak meer zichzelf
Dan die 100.000 anderen

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten zijn te koop in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.