Gedichten alfabet met positieve woorden

Home/Gedichten alfabet met positieve woorden
Gedichten alfabet met positieve woorden2023-01-24T16:13:07+02:00

 

 

Gedichten alfabet met positieve woorden

Hoe makkelijk is het om iemand af te branden. Je ziet het vaak gebeuren. Op Twitter, Facebook en ook in real live. Daarom tijd voor een positief geluid. Iets opbeurends, een knipoogje. Niet om alle narigheid in de doofpot te stoppen, maar om de positiviteit de plek te geven die zij verdient. Gedichten alfabet met positieve woorden maken de wereld een beetje mooier. 

Als fan van het alfabet en ook om mijn creativitieit te beteugelen, schreef ik 26 gedichten alfabet met positieve woorden. Van elke letter van het alfabet eentje. Je kunt ze gebruiken om iemand een hart onder de riem te steken, te laten merken dat je haar waardeert. Ik heb zelfs een Sinterklaasversie gemaakt, zodat je zelfs dan met iets origineels op de proppen kunt komen. 

Met de q, x en y heb ik wel heel origineel moeten zijn. Maar uiteindelijk zijn ook die gedichten alfabet met positieve woorden best goed gelukt. Weet je al wie jij gaat blij maken? Je vindt ze in mijn webshop

ik maakte vier versies, gewoon omdat ik het niet laten kon, maar ook om jou de keuze te geven. Je hebt de keuze uit Friends, Jeans, Zwart-wit-rood en de Sinterklaaseditie. Het zijn digitale producten en heel makkelijk te downloaden. Bovendien meerdere keren te gebruiken en heel duurzaam. En dat voor nog geen euro. Je kun er iets moois van maken of zelf aan de slag. Hierover schreef ik diverse blogs Creativitijd. 

Je bent Aardig, Bijzonder, Creatief, Dynamisch, Enthousiast, Fantastisch, Geweldig, Hartelijk, Inspirerend, Joviaal, Kleurrijk, Liefdevol, Moedig, Nauwkeurig, Origineel, Prachtig, Quick, Rechtvaardig, Sympathiek, Toegewijd, Uniek, Vriendelijk, Waardevol, Exclusief, Beyoutiful en Zorgzaam. Alle letters van het alfabet zijn verwerkt.

Hieronder staan alle letters op een rijtje. Aan jou de keuze. Je kunt kiezen voor een mooie eigenschap of de eerste letter van een naam. Maak iemand blij met gedichten alfabet vol positieve woorden!

Hou je haaks! 

Gedichten Alfabet met positieve woorden op een rij

Gedichten alfabet met positieve woorden

Titel

Ga naar de bovenkant