Gedichten liefde en vriendschap

Home/Gedichten liefde en vriendschap
Gedichten liefde en vriendschap2023-01-27T08:35:52+02:00

Gedichten liefde en vriendschap

Welk onderwerp is mooier om over te dichten dan de liefde? Natuurlijk moest er ook een categorie gedichten liefde en vriendschap komen in mijn gedichtenkabinet.

Omdat ik helemaal dol ben op de Liefde is… poppetjes, liet ik me in deze gedichten inspireren door deze spreuken. Natuurlijk moesten ze op rijm en voegde ik er mijn eigen twist aan toe. Je laten inspireren mag immers, maar kopiëren is uit den boze.

De gedichten liefde en vriendschap zijn er in drie stijlen: hart, jeans en zwart-wit (met een tikkeltje rood). Zo kun je kiezen wat je de leukste vindt, want… ze staan in mijn webshop als digitale producten. Super duurzaam en makkelijk, omdat je ze altijd bij je hebt (mits je een mobiel hebt). Je kunt ook een account aanmaken, zodat je ze altijd kunt downloaden. Handig, als je je fotogalerij niet te vol wilt laten zijn.

Even afdrukken op je printer of bij een fotoafdrukcentrale en bij een cadeautje voegen. Ze kom je nooit met lege handen aan op Valentijnsdag, een jubileum of gewoon zomaar. Een knipoogje is immers altijd welkom? Geen inspiratie voor een leuk cadeautje Kijk dan eens bij mijn blogs vol cadeautips. Er staat vast wat voor je bij. Ga lekker creatief aan de slag. Dat hoeft echt niet veel tijd te kosten.

De diverse stijlen van gedichten liefde vind je hieronder: friends, jeans of zwart-wit. Kies wat jou het meeste aanstaat of waarvan je denkt die de ontvanger zal waarderen.

Hou je haaks!

Gedichten Liefde en vriendschap op een rijtje

Titel

Ga naar de bovenkant