gehaakte kussenhoesjes voor de bank haakblogBij onze eettafel staan een aantal stoelen en ook een houten bank. Aangezien zo’n houten bank best hard is voor je billen, besloot ik kussentjes te kopen. Grijze kussentjes bij het Kruidvat. Die zijn natuurlijk megasaai. Daarom moesten er gehaakte kussenhoesjes voor de bank komen. Aan de haak dus!

Gehaakte kussenhoesjes voor de bank

Ik besloot voor granny squares te gaan in diverse groottes en haakte met ByClaire Softmix en Durable Cosy (eigenlijk hetzelfde garen, alleen de kleurtjes wijken af). De voorkant is iets luxer dan de achterkant. Toen ik zes vierkante lappen had, haakte ik een rand met picootjes. Daar reeg ik een lossenketting doorheen en klaar waren mijn gehaakte kussenhoesjes voor de bank.

Mijn billen zijn me nog dagelijks dankbaar!

Je kunt een dergelijk kussentje ook leuk als cadeautje geven. Ook lekker zacht voor je billen als je even op de grond zit om je patroon uit te leggen of aan elkaar te haken.

Hou je haaks!

Vind je het leuk om nog meer haakblogs te lezen? Dat kan!

Vind je het leuk om zelf een deken of kussenhoes te haken? Ook dat is mogelijk. In mijn webshop staan diverse leuke patronen.