Annets Alfabet

Gratis haakpatronen

haakpatroon granny squares vest
Gratis haakpatroon Granny Squares Vest bij inschrijven nieuwsbrief
haakpatroon zevendwergen deken
Gratis haakpatroon Dwergen Deken bij inschrijven nieuwsbrief
haakpatroon koningsdag taart
Gratis haakpatroon Koningsdag Taart bij inschrijven nieuwsbrief
haakpatroon voetbaldeken
Gratis haakpatroon Voetbal Deken bij inschrijven nieuwsbrief
haakpatroon letterkraaltjesdeken
Gratis haakpatroon Letterkraaltjes Deken bij inschrijven nieuwsbrief
haakpatroon granny square taart
Gratis haakpatroon Granny Square Taart bij inschrijven nieuwsbrief

Gratis haakpatroon:

Iedereen heeft weleens behoefte aan een opsteker, nietwaar? Iets waar je van opknapt. Iets waar je even rustig van wordt. Wat is er leuker dan haken? Daarom heb ik dit gratis haakpatronen van een granny square vest, de Schotse Ruit deken en de Ik zal er zijn deken voor je gemaakt.

Nog meer haakpatronen via Etsy:

Graag wil ik je ook attenderen op mijn haakpatronen van verhaaldekens. Het zijn er diverse: de Ik zal er zijn deken (geïnspireerd op de regenboog), in de kleuren roze, paars, blauw, groen, geel, oranje en rood, de Gezelligheidsdeken (geïnspireerd op het servies van Blond Amsterdam) in de kleurtjes lila, groen, roze, wit, zwart, blauw, rood, geel en aqua en de Muizenissendeken (met Mickey Mouse als basis) in de kleuren rood, geel, zwart, wit en ecru, Ook heb ik een patroon gemaakt van de Letterkraaltjesdeken (die doet denken aan de armbandjes met die leuke letterkraaltjes) in alle kleurtjes van de regenboog, de Voetbaldeken (met de tribune, de strepen van de scheidsrechter tot en met de tekst Aanvallen) in twee kleuren groen en zwart en wit en de Schotse ruit deken (die doet denken aan die schattige rokjes die we vroeger droegen) in de kleuren rood, geel, blauw, groen, geel, wit en zwart.

Haken met acrylgaren

Alle dekens haakte ik met Stylecraft Special Dk, een acrylgaren wat lekker zacht is en mooi blijft. Van alle dekens heb ik ook haakblogs geschreven, zodat je kunt zien hoe de dekens zijn opgebouwd.

Haakpatronen van taarten

Daarnaast heb ik me ook gewaagd aan het ontwerpen van taartpatronen. Dit zijn de Koningsdagtaart (een light versie eyecatcher als onze koning verjaart) en een Granny Square taart (met die leuke vierkantjes als inspiratiebron). Ook deze patronen zijn als gratis download beschikbaar.

Je kunt dit gratis haakpatroon van een granny square vest helemaal voor niets downloaden. Je hoeft er niets voor te betalen. Alleen je emailadres invullen voor een maandelijkse nieuwsbrief. Ik zou het leuk vinden als je een recensie wilt plaatsen, maar je bent niets verplicht. Dit kun je doen door mij een mailtje te sturen. Dan zet ik het op de website.

Hartelijke haakgroetjes,

Annet van Ballegooijen