Haakpatronen

Hoe leuk is het om een eigen gehaakte deken te maken en hoe voldaan kun je zijn als je je pronkstuk op bed ziet liggen of over de bank ziet hangen? Ik kan je uit ervaring vertellen dat dit heel leuk is en een heel voldaan gevoel geeft. Omdat ik altijd wel een eigen twist geef aan de dekens die ik op internet vind, werd het hoog tijd mijn eigen haakpatronen te gaan ontwikkelen.

Niet zomaar een deken, maar eentje met granny squares

Omdat ik granny squares haken helemaal het einde vind op haakgebied en mijn c2c verhaaldekens niet echt een succes werden, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Inmiddels heb ik al een aantal haakpatronen online staan. Ik verkoop deze via Etsy. Kijk maar eens in mijn shop daar.

Een gratis haakpatroon van een granny square vest

Ook heb ik vorig jaar een granny square vest gehaakt. Omdat ik wat vragen kreeg over het patroon, heb ik het patroon ook gemaakt. Dit staat als gratis download op mijn website. Het enige wat ik van je vraag is je emailadres. Dan krijg je maandelijks de nieuwsbrief van me met allerlei leuke weetjes.

Een heleboel haakblogs als inspiratie voor jou

Als je wilt weten hoe een patroon tot stand komt, kun je mijn haakblogs hierover lezen. Je kunt je hierdoor laten inspireren. Het zijn er inmiddels meer dan 100, dus inspiratie genoeg. Elk blog is vergezeld van een haaktip. Doe hier je voordeel mee. Het scheelt je soms veel tijd en frustratie.

Deze haaktips staan ook los op mijn website, dus heb je weinig tijd? Dan kun je ook alleen de haaktips lezen.

Dus laat je lekker inspireren en sla een aan de haak voor zo’n mooi zelfgehaakte, zelfgemaakte deken.

Hou je haaks!