Hoe verslaafd kun je zijn aan Mickey Mouse?

Hoe verslaafd kun je zijn aan Mickey Mouse?

Heb jij een verslaving? Iets waar je helemaal blij en enthousiast van wordt? Ik zal je de mijne vertellen: ik heb een Disneyverslaving. En met name Mickey Mouse is favoriet. Onverwachts kwam ik gisteren bij de Primark en werd verrast met een heel hoog Mickeygehalte. En dan rijst meteen de vraag: hoe verslaafd kun je zijn aan Mickey Mouse?

Naar Caro’s Atelier in Almere

Eerst waren mijn beste vriendin en ik naar Caro’s Atelier in Almere gereden. Zij reed (heel stoer!). We waren hier nooit eerder geweest en best benieuwd hoe het eruit zag.

De winkel zelf was niet groot, maar ze hadden wel heerlijke bolletjes. Allebei kochten we wat bolletjes en daarna vroeg bij vriendin: ‘Wat nu?’

Hoewel ik me niet helemaal top voelde door het onrustige slaan van mijn hart, vond ik het ook een beetje jammer om niet rond te kijken in Almere. Zo gezegd, zo gedaan.

Toeval of niet? Parkeren in de Schrijverstraat

We parkeerden (hoe grappig) in de Schrijverstraat met als zijstraat de Dichterhof. Dat heeft zo moeten zijn. Zoals je weet, schrijf ik graag en maak ik ook gedichten.

Wij stapten uit, betaalden een parkeerticket en gingen op verkenning. Eerst betraden wij de Miss Etam en heb ik zo’n heerlijk teddy jasje gepast.

Helaas was hij niet zo dik, dus we werden geen vrienden en we gingen op zoek naar een tentje om een kopje koffie te drinken.

Bij de Primark shoppen

Voordat we echter bij Delifrance koffie bestelden, viel mijn oog op een enorm pand: Primark! Daar moest ik even naar binnen.

Ik weet namelijk uit ervaring dat ze hier nogal eens leuke spullen van mijn grote vriend Mickey Mouse verkopen.

Ik wilde een pyjama kopen voor mijn jongste zoon (jaja). Ik kwam met van alles naar buiten en je raadt het al: niets voor hem.

Wat ik wel kocht: twee knuffels van Mickey en Minnie met een schots geruite broek en rok. Zo leuk! Ze hadden echt nog veeeel meer kerstspullen in de Mickey Mousestijl, zoals mokken, kaarsjes, enz. Echt teveel om te vertellen.

Ik kocht natuurlijk niet alles. Ik ben dan wel verslaafd, maar niet gek.

Ik voelde met net een kind. Ik was zo enthousiast dat ik zelfs een verkoopster aan het lachen maakte en ze sprak niet eens Nederlands. Ze zei: ‘Everybody loves Mickey Mouse’. Ik verzuchtte: ‘Was dat maar waar’ en dacht aan het leuke gedicht wat ik schreef en waar zo weinig respons op kwam.

Toen ik in deze hoek uitgekeken was, viel mijn oog op een schattige pyjama wat verderop. Niet eentje voor mijn zoon (dat voornemen was als sneeuw voor de zon verdwenen door Mickey), maar eentje in het rood met mijn muizenvriend voorop.

Tja, zo ziet verslaving eruit

Je snapt dat het niet lang duurde voordat ik besloot dat ook deze pyjama mee moest! Richting kassa kwam er ook nog een etuitje bij met hierop een print van Mickey en Minnie. Ja, ik ben toch echt verslaafd. En zo ziet verslaving er dus uit.

Iets later, bij de koffie, bedacht ik dat ik de meeste inkopen als Sinterklaascadeautjes kon gebruiken. Hierdoor voelde ik me minder bezwaard en had ik meteen leuke presentjes.

De pyjama, die ging van mijn eigen rekening en de rest betaalt de Goedheiligman.

Dankjewel, Sinterklaasje!

Mijn tip voor jou:

Ben je een beetje los gegaan? Kijk of er cadeauwaardige spulletjes bij zitten. Je moet dan wel ietsje langer wachten, maar je voelt je minder schuldig.

hoe verslaafd kun je zijn aan Mickey Mouse

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.