bang geboren bang gebleven

Mindset blogs: Vind je het lastig om ‘s morgens je bed uit te komen? Zie je het niet altijd zitten? Met mijn mindsetblogs vol inspiratietips help ik je graag verder. Als storyteller pur sang, deel ik in mijn blogs allerlei handige tips om van je dag iets moois te maken, om je vreugde niet te laten stelen en om altijd hoop te houden.


Ik heb zelf een voorliefde voor letters, stippen en rood.  Ik mix alles door elkaar in mijn interieur, kleding, foto’s en waar dan ook maar. Door dit te doen heb je een uniek eindresultaat.

Ik heb letters op fotolijstjes, lampenkappen, de trap, enz. Het moeten wel zinvolle letters zijn, ze moeten een verhaal vertellen en niet zomaar nonsens zijn.

Mindset blogs

Als jij blij bent de keuze van je kleding, je homestyling of wat dan ook, hoef je je niet meer onzeker te voelen. Bovendien word je ook hoopvoller als je omringt met mooie dingen. En dat hoeft echt niet altijd duur te zijn,

En dat zal je uitstralen en daarmee kan jij op jouw beurt ook weer mensen inspireren, misschien nog wel meer dan je zelf denkt. Lees mijn blogs en laat je inspireren om meer en meer jezelf te zijn.

Dan ben je op je best!

Af en toe krijg ik het op mijn heupen en ga ik aan de organizing. Tijdens dit soort sessies kom ik vaak tot de helderste inzichten.

Als ik zo’n bui krijg, wil ik je graag laten meegenieten met wat ik ervan leer. In mijn ex-job als financieel administratief medewerker was ik een ster in dingen goed opruimen, zodat ze voor iedereen terug te vinden zijn.

Ook hierover vind je nu en dan een blog. En ook over ahum… mijn strijd met mijn verzameldrang. Ik ben wat dat betreft echt rupsje nooitgenoeg.

Een goede mindset is zo belangrijk!

Uit de kast mama blogs

Onze oudste zoon kwam bijna twee jaar geleden uit de kast. Nu is hij wat mij als moeder betreft nooit in de kast geweest en eigenlijk wist ik het al heel lang: hij is homo.

Ik merk dat ik de behoefte heb om mijn verhaal met je te delen, want dat je zoon homo is, is geen groot probleem. Ook niet als christen. Dat is mijn ervaring.

Ook al heeft dat best wat strijd en tranen gekost. Toch ben ik blij dat mijn liefde onverminderd is gebleven. Wat zeg ik? Zelfs meer is geworden.

Ik wil jou bemoedigen door in mijn blogs te vertellen hoe en wat mijn weg hierin was. En is. En dat een goede mindset echt helpt. Ik heb besloten dat ik no matter what van hem zou houden. Deze blogs lees je hier.

Blogs over haken

Omdat haken echt mijn passie is geworden naast het schrijven van gedichten, vind ik het heerlijk om dat te doen. Het liefst de hele dag!

Als je lijf niet meer wil, wat je hoofd wel wil, helpt haken om een positieve mindset te houden, zo van: dit kan ik nog wel!

En het leuke van het corner-to-corner haken (mijn specialiteit) is, dat je er alle letters van het alfabet in kunt gebruiken. Wat ik dan ook met graagte doe. Je kunt er mee lezen en schrijven, haha.

Tot zover mijn uitleg over het hoe en waarom van de mindset blogs.