Gratis e-book coronagedichten
Gratis e-book coronagedichten

 

Al een tijdje schrijf ik gedichten. Die vind je ook op mijn website. Maar omdat ik meer wilde en ik het heerlijk vind om met kleurtjes bezig te zijn, besloot ik om een e-bookje te maken. Omdat iedereen in deze tijd wel wat bemoediging kan gebruiken, ben ik gestart met een e-book Corona-gedichten.

Naast het feit dat Corona heel vervelend, irritant en sociaal-isolerend is, heb ik geprobeerd om ook de grappige kant te belichten. Volgens mij is dat gelukt (hoezo bescheiden?).

Het boekje heb ik de kleurtjes van de regenboog gegeven, omdat de regenboog het teken is van de hoop en ik helemaal dol ben op kleuren.

Om niet helemaal los te gaan in het kleurenspectrum heb ik met mezelf afgesproken dat ik alleen de regenboogkleurtjes zou kiezen. Tadaa!

Omdat ik eigenlijk stiekem verslaafd ben aan letterfonts, ben ik heerlijk los gegaan met deze lettertypes. Ik hoop dat je het leuk vind. Ik ben er zelf überenthousiast over.

Het heet Letterconfetti en is voor jou, een gratis e-book van Corona-gedichten, als je je inschrijft op de nieuwsbrief voor leuke weetjes, feitjes en happy thoughts (gedachten).

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat nadat je het hebt gelezen. Hoeft niet.