Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Digitale producten kunnen niet worden geretourneerd. Is er iets mis met de download, dan help ik je graag.

Fysieke producten zoals mijn dichtbundel mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd mits ze voorzien zijn van de originele verpakking en onbeschadigd zijn. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Als je retour is ontvangen en nagekeken, zal ik je email sturen dat ik het product retour heb ontvangen. Als de retour is goedgekeurd, zul je automatisch je geld terugontvangen. 

Als je geen terugbetaling hebt ontvangen, check dan voor de zekerheid nogmaals je bankrekening. Vraag voor de zekerheid bij je bank na of er nog een terugbetaling aan komt.

Mocht het toch zo zijn dat je niets hebt ontvangen, neem dan met mij contact op. Dan kijk ik of er iets mis gaat in het systeem.

Sale producten

Sale producten mogen niet worden geretourneerd. 

Beschadigd product

Heb je een artikel ontvangen wat beschadigd is, neem dan even contact met me op. Het zou kunnen zijn dat ondanks de zorgvuldige verpakking het product schade heeft ondervonden tijdens het transport. 

Na het contact krijg je van mij een verzendlabel met hierop een retouradres. 

Retourneren

Om het product te retourneren, stuur het naar: Annets Alfabet, Schansbos 19, 3461 GS Linschoten. De verzendkosten van deze retour zijn voor eigen rekening.

Heb je hulp nodig?

Is het nog niet helemaal duidelijk of heb je een andere vraag over een bestelling? Stuur dan even een mailtje naar info@annetsalfabet.nl.