Meubels verhuizen niets voor vrouwen? Echt wel!  Ik deed het samen met mijn BFF. En het was niet eens een licht exemplaar. Toch lukte het ons. Wat je nodig hebt voor het verhuizen van een salontafel lees je hier.

Een nieuwe bestemming voor de salontafel

De salontafel waarover ik eerder blogde, staat nu op zolder (als wasmachineverhoger).

Maar toen zaten we zonder salontafel, ook niet echt gezellig. Als tijdelijke oplossing hebben we toen een afdankertje van schoonpapa neergezet, donkerbruin en ovaal. Beide niet mijn ding, maar omdat het slechts tijdelijk zou zijn, moest het maar.

Het wachten was op de überleuke Riviera Maison-salontafel van mijn BFF! Zie hiervoor ook mijn vorige blog.

Te leuk om te weigeren

Deze stond nog bij haar en deze week belde ze me. ‘Wat vind je ervan als we samen mijn salontafel naar jou verhuizen?’

Ze overviel me met deze vraag. Ik zat juist in een bui zelfbeklag en had het reuze naar mijn zin (not!). Mijn hart sloeg in zijn eigen onnavolgbare, onregelmatige ritme, ik had net mijn hoofd gestoten en ik wist het allemaal niet meer. Dit schoot allemaal door mijn hoofd, maar ach, wat had ik te verliezen?

‘Ja, leuk!’ was dus mijn antwoord.

Dit kunnen we best zelf

Zo gezegd, zo gedaan. Ze haalde me op en we gingen naar haar huis. We pakten de tafel op en die was nog behoorlijk zwaar. Hij is gemaakt van hardhout. Toch lieten we ons niet kennen en vlijden die in haar auto.

De klep kon niet dicht, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik hield de tafel vast en stapvoets reden we door ons dorp op weg naar een nieuwe bestemming voor deze leuke tafel. Bij mijn huis aangekomen, laadden we de tafel uit.

Een buurman zag ons bezig en bood zijn hulp aan. Die wezen we resoluut van de hand. Dit konden wij best zelf.

Girlpower!

En het lukte. Het was nog best een zware tafel, maar we kregen hem binnen. We zijn niet over afstapjes gestruikeld en de missie was al snel volbracht. Girlpower!

De donkerbruine, ovale tafel verplaatsten we naar buiten en het tadaa-moment was daar! Dit hadden wij mooi gedaan samen. Nog een grappig gevolg was, dat mijn hart spontaan weer in zijn regelmatige ritme schoot.

Waar een beetje girlpower eigenlijk allemaal niet goed voor is! Meer is er niet voor nodig. Oh ja, en een auto :).

Mijn tip voor jou:

Denk niet te snel dat je iets niet kunt. Je bent sterker dan je denkt.

wat je nodig hebt voor het verhuizen van een salontafel girlpower